torsdag, september 08, 2005

Svenske kvinder skæres med kniv på dansegulvet

I Sverige udvikler kriminaliteten sig hele tiden. Nu er der åbenbart mennesker som synes det er sjovt at gå på diskotek med en kniv eller skalpel og skære lidt i letpåklædte kvindelige gæster på dansegulvet.Natten till lördag 6 augusti knivskärs en tjej på Sun Citys dansgolv. Hon känner hur det bränner till i låret och upptäcker såret. Vakterna hjälper henne att lägga ett bandage. Såret är 25 centimeter långt och på sjukhuset får hon sys med 36 stygn. Natten mellan 26 och 27 augusti knivskärs en 18-årig kvinna på dansgolvet. Det var först efter att hon lämnat dansgolvet som hon upptäcker blod på sina händer och försöker se varifrån det kommer. Sedan slänger hon upp en väska över axeln och känner att det smärtar i ena låret och ser att det blöder därifrån. I går fick flickan sin skada omsedd på Hofors vårdcentral. Där har läkare konstaterat att skadan är orsakad av en kniv eller skalpell. Såret är ungefär 19 centimeter långt. Tjejen, som klarade sig utan skador, och hennes sällskap har kunnat lämna ett gott signalement på männen. De uppges vara i 25-årsåldern, cirka 170-175 centimeter långa och ha mörkt hår. Den ena hade kortklippt frisyr och den andra med längre, lockigt hår. Mannen med "kniven" bar stentvättade jeans och en röd, midjekort jacka.

Arbetarbladet


GÄVLE. Fyra unga kvinnor - alla klädda i lårkort kjol eller minishorts - har attackerats av krogsadisten på diskoteket Sun City i Gävle. Maria-Therese Åslund, 20, höggs blodig - mitt på dansgolvet.- Galningen förstörde min rumpa, men ska inte få krossa mitt liv, säger hon.

Expressen


I helgen berättade GD att polisen fått tips om att en eller flera kvinnor kunde ha råkat ut för knivskärningar på nattklubben CH i våras. Polisen har nu lokaliserat en anmälan från en 22-årig kvinna som berättar om ett besök på CH den 19 mars. 22-åringen och en kompis hade dansat och bestämde sig för att flytta till ett annat dansgolv. När de passerade schlagerbaren tog en kille tag i henne som om han ville att 22-åringen skulle stanna och prata. Kvinnan fortsatte dock att gå men kände då en stöt på vänster skuldra och hur det sved till på ena armen.Kvinnan, som hade ett linne med bar rygg ned till bh-bandet såg att det blödde från ett sår på armen och fick bekräftat att det även var blod på ryggen.

Gefle Dagblad

Emilia är helt övertygad om att hon skulle känna igen killarna om hon fick se dem igen.- Jag var helt nykter när det här hände och de har ett väldigt speciellt utseende. Sen lägger man märke till dem eftersom de har jacka på sig inne på dansgolvet.


Signalement

Knivmannen: Cirka 25 år, cirka 175 centimeter lång. Smalt ansikte och smal näsa. Svart axellångt lockigt hår. Mörka stentvättade jeans. En röd midjekort jacka. Ljus skjorta. Mörka finskor.

Kompanjonen: Cirka 25 år, cirka 175 centimeter lång. Mörkt kortklippt hår. Mörkgrön jacka med gult tryck över bröstet.

Gefle Dagblad


Mere politisk ukorrekte kilder siger gerningsmændene er indvandrere:

GÄVLE På nattklubben Sun City i Gävle har det kommit in anmälningar om att tre kvinnor blivit knivskurna i benen med rakblad. Enligt uppgifter ska det röra sig om ett invandrargäng.


Jeg tør ikke gætte, for svenske mediers politiske korrekthed gør det ofte ret svært at finde ud af den fulde sandhed når det handler om hvem som står bag kriminalitet.

Ingen kommentarer: